Ny Effekt Vox Tonelab-EX amp på menyen!

Idag skal jeg investere en ny Effekt Vox Tonelab-EX amp.

Denne skal være så godt som skreddersydd for mitt bruk.

VOX Valvetronix-produktene er kjent for sine realistiske forsterkersound og for Valve Reactor circuitry-teknikken som anvender et 12AX7 rør for å skape varm og naturlig rørtone.

Tonelab EX byr på hele 33 forsterkermodeller, fra klassiske vintage-forsterkere til sjeldne boutique- og moderne high-gainforsterkere. Disse kan kombineres med 11 høytalermodeller fra både comboer og separate kabinetter. Dette gir til sammen over 350 mulige kombinasjoner å utforske!

Effektdelen inneholder 45 høykvalitets effekter som distortion-pedaler, modulasjons-effekter og delayer, og du kan bruke opp til ni effekter samtidig!
Blant de 200 programplassene, finnes 50 stk sang-presets og 100 stk ”ready-to-play”-program ferdige med innstillinger og kombinasjoner for å passe ulike låter, musikkstiler og spilleteknikker.

Funksjoner for live-bruk er bl.a. Vox expression-pedal i full størrelse, Stomp Box mode som gir deg 6 stk valgbare effekter akkurat som et pedalbrett med 6 ulike effektpedaler på, samt en normal/strobe LED tuner med fantastisk lesbarhet.
Amp/line mode har ulike settinger tilpasset for tilkobling til ulike forsterkertyper eller andre lydsystem. Librarian-programvare, USB/Audio og innbygde monitorhøytalere som kan være kjekt å bruke til f.eks. ”Backstage tweaking”.

Randers ønsker alle en fin Mandag :-)



About This Blog

  © Blogger templates ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP